Reobertura de l'AISM

Reobertura de l'AISMDesprés d'aquest temps que no hem pogut tenir obert al públic i que hem hagut de centrar-nos en les consultes telemàtiques i telefòniques, la situació general es va calmant i les fases de la desescalada ens permeten tornar a obrir el servei tenint en compte un seguit de mesures de seguretat.
Hem estat preparant un protocol de mesures per a poder reobrir i ja ho tenim tot a punt per tornar el dimarts 12 de maig. Aquesta tornada vindrà marcada per un seguit de novetats, ja que al principi no serà possible la visita a l'arxiu sense cita prèvia i sense la protecció personal.

Per començar, el nostre horari canvia una mica, fins que puguem obrir amb normalitat. A partir de dia 12 de maig les hores d'atenció al públic són:


Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h
Dimarts i dijous de 16 a 20 h.


Aquí teniu les mesures bàsiques que he de tenir presents:

Normes d’accés a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM

- Com a norma general realitzau les vostres consultes i préstecs en línia o per telèfon.
- Les consultes presencials dins l'Arxiu estan limitades. Si ho necessitau, heu de venir amb cita prèvia i dur el vostre ordinador i auriculars.
- La capacitat de l’Arxiu es limita a 1 usuari.
- Heu d’accedir a l’AISM amb mascareta i guants. Si no en duis, us en proporcionarem.


Com podeu fer consultes i préstecs del fons de l'Arxiu

Com a norma general realitzau les vostres consultes i préstecs en línia o per telèfon.
- Contactau amb l'AISM per fer consultes i préstecs: telèfon 971 368 104 - adreça electrònica arxiuimatgeiso@cime.es
Ens heu d'explicar què necessitau i l'ús que en fareu.
- Us proposam una tria a partir de la vostra petició: us en farem arribar una mostra perquè pugueu decidir què necessitau.
- Gestionam el préstec un cop tingueu decidit el que necessitau. Us feim arribar els documents en préstec i el full de préstec perquè el signeu.

Les consultes presencials a l'Arxiu estan limitades als fons de la filmoteca i la fonoteca. Si heu de venir a fer consultes a l'Arxiu teniu en compte:
- Abans de venir avisau-nos telemàticament o per telèfon i avançau-nos la vostra consulta.
- Heu de dur el vostre ordinador i auriculars: us deixarem els arxius que vulgueu consultar i així podreu fer la vostra tria.
- Gestionarem el préstec un cop tingueu decidit el que necessitau. Us farem arribar per correu electrònic els documents en préstec i el full de préstec perquè el signeu.