TRAGINADA. L'esclat d'un poble a Ferreries

Després que la pandèmia obligués a suspendre la projecció prevista pel mes de març, aquest divendres arriba a Ferreries la presentació del documental que, amb motiu del 40è aniversari de la publicació del primer treball discogràfic de TRAGINADA, ha realitzat l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca.
Durant la primavera i l’estiu del 2019 Magda Timoner (realitzadora), Miquel López Gual (historiador) i Jordi Orell (musicòleg) van entrevistar tant els components originals com altres personalitats actuals i d'aquell moment per a la realització d'aquest documental que ens ajudarà a entendre millor el fenomen. Les entrevistes es complementen amb les fotografies i vídeos de l'AISM. El metratge aprofita l’excusa de Traginada per intentar endinsar-se en una època –la Transició– de molts canvis i de gran efervescència social, cultural i política, un dels períodes més rellevants de la història contemporània de Menorca.

La presentació a Ferreries es farà divendres 9 d'octubre a les 20.30 hores a l'Auditori.
L'aforament és limitat (s'obrirà la sala a les 20 hores per a facilitar l'entrada) i es respectaran les mesures de seguretat sanitària (ús de mascareta, neteja de mans i distància interpersonal).