L'exposició 'SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur' a Can Victori

L'exposició 'SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur' a Can VictoriL'exposició consta d'onze fotografies, que mostren la tasca desenvolupada pel Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB), l'única Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) a les Illes Balears. Una institució pública que té la missió d’avançar en el coneixement del Mediterrani. L’ICTS SOCIB utilitza noves tecnologies marines, com: satèl·lits, planadors autònoms, radars, boies, etc. De la investigació i monitorització contínua de del Mediterrani, l’ICTS SOCIB proporciona dades en temps real i ofereix productes i serveis relacionats amb la predicció oceànica i la gestió costanera, en accés obert per a la comunitat científica, per als gestors ambientals i per a la societat en general. A més, les imatges mostren el compromís de l’ICTS SOCIB per potenciar la recerca marina a les Illes Balears.

Aquesta exposició podrà visitar-se del 20 d'agost al 18 d'octubre a la Sala d'Actes de Can Victori (IME), de 9 a 14 hores i també els dimarts de 17 a 20 hores.

A partir del 10 de setembre, l'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i també de dimarts a dijous de 16 a 20 hores.